Pisarniški stoli

Pisarniški stoli

Pisarniški stol - nepogrešljiv v vsaki otroški sobi, kabinentu ali delovnem prostoru.OTROŠKI PISARNIŠKI STOLI so lažji s plastičnim mehanizmom, in z nekoliko nižjim naslonjalom. Vsi so nastavljivi po višini in določeni modeli imajo tudi funkcijo nagiba naslona in nastavljive ročaje. Lahko pa izberete tudi kompaktni otroški pisarniški stol, ki ima ojačeno podnožje in več funkcij uporabe. Odvisno kdo je uporabnik in kakšen je namen uporabe.
Kakovostnejši pisarniški stoli imajo podprti ledveni del, stojijo na kromiranem podnožju, kolesa so gumirana in omogočajo različne nastavitve, ter nudijo dobro podporo tudi osebam z večjo telesno težo.

Ergonomski pisarniški stoli so primerni za tiste uporabnikie, ki veliko sedijo in jim stol omogoča dobro podporo hrbnem delu. Tudi sedala so oblikovana na način, da se uporabnik lahko udobno namesti in nudijo kakovostno sedenje tudi ob dolgoročni uporabi
Vsi takšni stoli imajo nastavljiv nagib naslonjala, po višini in globini nastavljive ročaje in seveda po višini nastavljiv sedež.

Pisarnški stoli z belim ogrodjem. Črn okvir ne ustreza prav vsakemu uporabniku, zato imamo v ponudbi tudi bele pisarniške stole. Kjer je okvir v beli barvi, oblazinjene pa uporabik izbere po svojem okusu. Takšni stoli so bolj nežni in zato se lepo umeščajo v bele otrokše sobice ali delovne prostore z belim pohištvom.


Ste vedeli da lahko pri večini modelov pisarniških stoloh, ki jih imamo v naši ponudbi izberete barvo prevleke, se odločite za navadno ali močnejše kromirano podnožje. Kolesa so že pri večini pisarniških stolov gumirana, nekje lahko celo izberete širino lesa.
In seveda ročaji, ki so lahko fiksna ali nastavljiva v različne položaje. Nastavljiva naslonjala so nekoliko širša in tako bolj udobna pri podpori roke.

Pisarniške stole imamo razstavjene v našem pohištvenem salonu v Lescah, na Alpski 62.
Za pravilno izbiro vam priporočamo, da si vzamete čas, se oglasite v salonu in stole tudi preizkusite in preizkusite delovanje njihovih funkcij.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu