Flow

Sedežne garniture

Modularna sedežna garnitura Flow ima prestavljive naslonske elemente. To pomeni, da si naslonski element postavimo na željeno pozicijo in si s tem ustvarimo idealen naslon za sedenje ali ležanje.

Modularna sedežna s premičnimi nasloni.

Žepek v stranskem delu naslona

Premične naslonske blazine sedežne garniture Flow

Ročaji za premik naslonskih blazin

Žepek za shranjevanje recij ali električnih naprav.


Elementa sta ločena in ju lahko poljubno sestavimo v željen sestav. S tem dobimo veliko ležalno površino katero lahko uporabimo tudi kot funkcijo postelje.Kotna postavitev dveh elementov je idealna za funkcijo sedežne garniture čez dan, zvečer pa lahko elementa združimo skupaj po dolžini in dobimo odlično spalno površino.Idealni sestav pa je tudi takšen, da imamo 2 elementa kvadratne oblike, katera imamo lahko postavljena v kotno postavitev in jo uporabljamo kot sedežno garnituro. Lahko pa ju združimo po daljši strani in dobimo kvalitetno vzmeteno ležišče oziroma posteljo za 2 osebi.Kvalitetno vzmetenje sedišča (žepkaste vzmeti) in udobni naslonski elementi sedežno naredijo pripravljeno za uživanje in počivanje.

Izberete lahko med poljubnimi števili naslonskih elementov, katere lahko poljubno prestavljate s pomočjo zašitega držala na naslonu. Da še hitreje in lažje nastavite naslon za vas najbolj primerno pozicijo.

Elementi za različne postavitve, katere izdelamo v željeni dimenziji


Model Flow ima nabor elementov, različnih dimenzij.
Elemente lahko med seboj sestavimo v željeno postavitev.Oglejte si elemente
Oglejte si različne postavitve
Oglejte si elemente
Oglejte si različne postavitve

Sedežni elementi

Sedežna Flow s kvalitetnim vzmetenjem


Sedežna garnitura Flow ima poleg neskončnih oblik tudi kvalitetno vzmetenje, ki omogoča udobno sedenje in poležavanje ali pa v primeru, da je element dovolj velik je spanje na sedežni garnituri tudi zelo prijetno, saj je vzmetenje izdelano na osnovi vzmetnice.


Čeprav je možno izdelati povsem različne oblike sedežne Flow lahko zagotovimo kvalitetno vzmetenje po celotni površini.

Sedežna Flow v neomejenih oblikah


Zaradi same zasnove sedežne garniture je možnost oblik v katerih lahko izdelamo sedežno garnituro Flow neomejena. Od standardne izvedbe kvadratne oblike do povsem nepravilnih oblik (kvadrati, pravokotniki, zaobljeni elementi, krogi).

Meja so vaše ideje in želje, katere dopolnimo z našim strokovnim znanjem in zagotovo pridemo do sedežne garniture vaših sanj.

Izberite svojo najljubšo barvo in material prevleke


Vsak izbran model sedežne garniture, se lahko izdela v različnih kakovostnih razredih USNJA, MIKROTKANIN ali TKANIN. Na voljo je široka paleta barv in vzorcev za vse okuse.

Več o usnju
Več o tkaninah
Več o mikrotkaninah

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu