Val

Počivalniki

Počivalnik Val zaradi enostavnega prilagajanja naklona naslona in opornika nog predstavlja idealen prostor za kvaliteten počitek.
Mehanizem počivalnika je lahko mehanski ali motorni. Ima tri pocizije sedeča, polležeča in ležeča. Za starejše osebe je priporočjiv motorni mehanizem.

Počivalnik Val izdelan iz svetle tkanine Počivalnik zaradi svojih dimenzij in ergonomskega sedeža predstavlja dobro izbiro predvsem za tiste, ki želijo optimalno podporo tako nog kot vratu in glave. Višina počivalnika je namreč 110cm. Počivalnik je vzmeten z kovinskimi vzmetmi, naslonjajo pa je ojačano z elastičnimi trakovi.

Počivalnik Val izdelan iz temno sive tkanine tkanine Počivalnik je zaradi svoje univerzalne oblike primeren zraven vsake sedežne garniture, tudi izdelava počivalnika je možna v vseh materilih in barvah.

Izberite svojo najljubšo barvo in material prevleke


Za izdelek si lahko poljubno izberete material (usnje, tkanine ali mikrotkanine) v poljubni barvi. Prav tako lahko kombinirate različne materiale in barve kar pomeni, da je možnosti veliko.

Več o usnju
Več o tkaninah
Več o mikrotkaninah

Relax funkcija

Počivalnik ima vgrajeno relax funkcijo, ki je lahko mehanska ali motorna. Z relax funkcijo je udobje bistveno večje, saj si uporabnik prilagodi naklon glede na trenutno počutje. Počivalnik ima tri pozicije; sedeča, polležeča ali ležeča.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu