Mark LUX

Sedežne z ležiščem

Kavč Mark LUX je primeren je za vsakodnevno spanje, saj ima vgrajeno kvalitetno vzmeteno sedišče/ležišče in prostoren predalnik, njegov sedalni in naslonski del pa lahko le v dveh potezah enostavno preuredite v kvalitetno vzmeteno ležišče.

Trosed Mark LUX s stranicami in ležiščem

Prostor maksimalno izkoristi, zato predstavlja pravo rešitev za manjša stanovanja, otroške sobe in počitniške hišice.

Trosed Mark LUX s stranicami in ležiščem

Ko sedež pomaknemo naprej se nam odpre predal za posteljnino. Vanj lahko pospravimo posteljnino oz. druge stvari. Ko naslon obrnemo naprej pa se predal pokrije in imamo ležišče.

Vgrajen predal pod sediščem

Izvedba brez stranic je prav tako odlična izbira. Seveda pa je lahko stranica na levi ali desni strani. Poljubno.

Izvedba brez rokonaslonov Velika sprednja kolesa omogočajo, da preprosto povlečemo sedež naprej in lahko dostopamo do predala.

Kavč mark LUX v sivi tkanini.

Trosed Mark z vgrajenim ležiščem ter predalom


Trosed ima polno vzmeteno ležišče. S preprosto potezo sedež pomaknemo naprej in naslon obrnemo navzdol in že imamo ležišče velikosti ca 200 x 150cm.

Trosed se lahko izdela v poljubni velikosti tako za širino kot dolžino.Izberite svojo najljubšo barvo in material prevleke


Vsak izbran model sedežne garniture, se lahko izdela v različnih kakovostnih razredih USNJA, MIKROTKANIN ali TKANIN. Na voljo je široka paleta barv in vzorcev za vse okuse.

Več o usnju
Več o tkaninah
Več o mikrotkaninah

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu