Gloria

Vzmetnice in posteljnina

Gloria je ležišče z jedrom iz visokih žepkastih vzmeti s 3- conami udobja. Vsaka vzmet je vstavljena v svoj žepek, ki je iz 100% bombaža. Na samo jedro nalega trdi filc, 1kg/m2. Takšna sestava jedra zagotavlja ležišču maksimalne ortopedske lastnosti.
Ležišče ponuja tršo ležalni podlago. Zaradi visokega žepkastega jedra, je ta vzmetnica zelo zračna. za čisto spalno okolje pa poskrbi snemljiva in pralna prevleka, kar je danes redko pri tako visokih vzmetnicah.


Debelina
32cm

Struktura jedra ležišča
3- consko žepkasto jedro, točkovno jedro
višina žepkov je 18cm
Vrhni sloj tvori pena s primesmi Malve

Zunanja prevleka
Snemljiva in pralna na 30 stopinj C
Prešita z 500 gr/m2 antialergijskega polnila, ki ščiti pred vdorom pršic in raznih mikro organizmov

Naziv
GLORIA

Trdota ležišča
Trše ležišče

Vzmetnica GLORIA je dobavljiva v vseh standardnih velikostih, možnost izdelave izvenstandardnih dimenzij po naročilu.
vzmetnice, ležišča.

Malva oziroma po slovensko slezenovec. Malva je implementirana v hladno valjano /HR peno, kar ji daje posebno visoko prožnost in ergonomsko elastičnost. Tako smo dobili peno, ki je po svojih fizikalnih lastnostih zelo podobna spominski peni, v smislu da nudi enako ležalno udobje, zaradi velikih por v strukturi, pa je pena zelo zračna in ne zadržuje toplote.

Žepkaste vzmeti so majhne, individualne vzmeti v žepku iz tkanine. To omogoča delovanje vsake vzmeti posebej, s čimer vzmeti tesno sledijo obliki telesa in podpirajo hrbtenico tako, da le-ta ostane v pravilnem položaju. Vsaka vzmet nudi individualno podporo in teža vašega telesa se enakomerno razporedi. To uspešno preprečuje nastanek pritiska na posamezne dele telesa, še posebej na ramena in predel bokov, hkrati pa z lahkoto omogočajo nemoteno spanje dveh oseb na zakonski postelji, tudi če je med vami in partnerjem velika razlika v teži.

Kontakt in prodajna mesta

Imate vprašanje?
04/517 05 50
informacije@pohistvo-zakelj.si

Program Žakelj in ostalo pohištvo je nazorno predstavljeno v naših salonih.


Oglejte si prodajna mesta Žakelj

Piškotki na spletni strani
Spletna stran uporablja piškotke s pomočjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoča uporabo vtičnikov družbenih medijev. Z nadaljnem pregledovanjem spletne strani se strinjate k uporabi piškotkov.
Več o piškotkih.
V redu